Me ne më të sigurtë!

Kompleksi Afaristo Banesor ,Bregu i Diellit

  • Kompleksi Afaristo Banesor ,Bregu i Diellit

Sfidat

Ne lidhim ekspertizën në të gjithë shërbimet, tregjet dhe gjeografitë për të ofruar rezultate transformuese. Në mbarë botën, ne projektimin, ndërtimin, financimin, operimin dhe menaxhimin e projekteve dhe programeve që hap mundësi.

Në Standard Group ne jemi të angazhuar për ndërtimin e gjelbër dhe qëndrueshmërinë në zyrat tona, si dhe në vendet tona të punës. Ne besojmë se ndërtesat e gjelbra nuk janë vetëm të mira për mjedisin, por ofrojnë përfitime ekonomike të menjëhershme dhe afatgjata.

Përshkrimi

KLIENTI
Fabrika e Plastikes
LOKACIONI
Prishtinë
SIPËRFAQJA
450 M2
VITI I PËRFUNDIMIT
2015
VLERA
€ 000.00
ARKITEKTI
Standard Group

PLANIFIKIMI

Standard – Me Ne, Më Sigurtë!

Ne mbesin me të njëjtat parime mbi të cilat u themelua kompania jonë mbi njëqind vjet më parë: shërbimit të lartë ndaj klientëve tanë, sigurisa, krijimi i mundësive për njerëzit tanë, kryerja e punës së jashtëzakonshme, nxitja e inovacionit, veprimi me integritet dhe forcimi i komunitetet. Këto parime na bashkojnë si një kompani ne çdo aspekt.

VIDEO / PROJEKTI

FJALA E KLIENTIT

Dëshironi një projek si ky?
Shiko të gjitha shërbimet
AlbanianEnglish