Me ne më të sigurtë!

Kompleksi “Dafina” – Mati 1 Prishtinë

  • Kompleksi “Dafina” – Mati 1 Prishtinë

Sfidat

Ne lidhim ekspertizën në të gjithë shërbimet, tregjet dhe gjeografitë për të ofruar rezultate transformuese. Në mbarë botën, ne projektimin, ndërtimin, financimin, operimin dhe menaxhimin e projekteve dhe programeve që hap mundësi.

Në Standard Group ne jemi të angazhuar për ndërtimin e gjelbër dhe qëndrueshmërinë në zyrat tona, si dhe në vendet tona të punës. Ne besojmë se ndërtesat e gjelbra nuk janë vetëm të mira për mjedisin, por ofrojnë përfitime ekonomike të menjëhershme dhe afatgjata.

Përshkrimi

Klienti
MATI 1
Lokacioni
Mati 1, Prishtinë
Sipërfaqja
450 M2
Përfundoi
2015
Vlera
€ 000.00
ARKITEKTI
Standard Group

Planifikimi

Standard – Me Ne, Më Sigurtë!

Ne mbesin me të njëjtat parime mbi të cilat u themelua kompania jonë mbi njëqind vjet më parë: shërbimit të lartë ndaj klientëve tanë, sigurisa, krijimi i mundësive për njerëzit tanë, kryerja e punës së jashtëzakonshme, nxitja e inovacionit, veprimi me integritet dhe forcimi i komunitetet. Këto parime na bashkojnë si një kompani ne çdo aspekt.

Video / Projekti

Fjala e Klientit

Dëshironi një projek si ky?
Shiko të gjitha shërbimet
AlbanianEnglish