Me ne më të sigurtë!

“Dulia” – Pejë

Sfidat e projektit

Lokalet-Hapesirat afariste gjindet buzë rrethrrotullimit të Parku I Qytetit “Karagaq”,rruga për Pejë-Deqan-Prishtine ,ku janë të ekspozuara një fluksi të madhe të njerzve dhe automjeteve . Me fasade strukturale në të trija anët , qe jep një pamje mahnitese nga qendra e qytetit dhe Karagaqi. Për një llojellojshmeri të bizniseve ,si: shkolle,ordinance,fitness,zyre te ndryshme,tekstil,kure te gjuheve te huaja,call center , për zeje dhe veprimtari të ndryshme.

Lokalet gjinden në katin: përdhese,të parë dhe të dyte. Siperfaqet e lokaleve ne perdhese jane: 30-80 m2/neto Siperfaqet e lokaleve jane nga: 30-500 m2 ne kat/neto Siperfaqeja bruto e nje kati: I pare dhe I dyte nga 700 m2 Te dy katet(I+II) S = 1400 m2

Qmimet e shitjes apo të qerasë janë sipas marrëveshjes .  tel : +38344500772 , +38345111106

Përshkrimi

Klienti
``Dulia``
Lokacioni
Pejë
Sipërfaqja
1400 m2
Viti Përfundimit
2015
Vlera
€ 00.000
Arkitekti
STANDARD

planifikimi

Standard – Me Ne, Më Të Sigurtë!

Ne mbesin me të njëjtat parime mbi të cilat u themelua kompania jonë mbi njëqind vjet më parë: shërbimit të lartë ndaj klientëve tanë, sigurisa, krijimi i mundësive për njerëzit tanë, kryerja e punës së jashtëzakonshme, nxitja e inovacionit, veprimi me integritet dhe forcimi i komunitetet. Këto parime na bashkojnë si një kompani ne çdo aspekt.

VIDEO / PROJEKTI

FJALA E KLIENTIT

Dëshironi një aparatament në këtë kompleks?
Kontakto tani
AlbanianEnglish