Me ne më të sigurtë!

Demontimi i Fabrikës së Plastikes

  • Demontimi i Fabrikës së Plastikes

Sfidat

Ne lidhim ekspertizën në të gjithë shërbimet, tregjet dhe gjeografitë për të ofruar rezultate transformuese. Në mbarë botën, ne projektimin, ndërtimin, financimin, operimin dhe menaxhimin e projekteve dhe programeve që hap mundësi.

Në Standard Group ne jemi të angazhuar për ndërtimin e gjelbër dhe qëndrueshmërinë në zyrat tona, si dhe në vendet tona të punës. Ne besojmë se ndërtesat e gjelbra nuk janë vetëm të mira për mjedisin, por ofrojnë përfitime ekonomike të menjëhershme dhe afatgjata.

Përshkrimi

KLIENTI
Fabrika e Plastikes
LOKACIONI
Prishtinë
SIPËRFAQJA
450 M2
VITI I PËRFUNDIMIT
2015
VLERA
€ 000.00
ARKITEKTI
Standard Group

PLANIFIKIMI

TheBuilt –  to deliver a better world

We remain true to the same principles on which our company was founded over a hundred years ago: providing superior service to our clients, putting safety first, creating opportunities for our people, delivering exceptional work, fostering innovation, acting with integrity, and strengthening our communities. These tenets unite us as one company, and guide every aspect.

THE REQUIREMENTS

We are a global network of experts working with clients, communities and colleagues to develop and implement innovative solutions to the world’s most complex challenge.

We are a global network of experts working with clients, communities and colleagues to develop and implement innovative solutions to the world’s most complex challenge.

FJALA E KLIENTIT

Dëshironi një projek si ky?
Shiko të gjitha shërbimet
AlbanianEnglish