Me ne më të sigurtë!

Qendra e Karrierës

Behu pjesë e jona!

punësohu

Dhuro kohen tende per Standard, eshte iniciativa me JONE e cila ka per synim aftesimin e te rinjeve ne fushen e PATUNDSHMERISE, ne ate te projektimin, ndertimi, apo edhe shitjes.

STANDARD me kete iniciative I drejtohet profesionisteve, studenteve dhe kujt do qe ka deshire dhe do te ndihmoje me kohen e tij duke u bere I vlefshem per te gjithe shoqerine.

BENIFITET DHE SHPËRBLIMET

We remain true to the same principles on which our company was founded over a hundred years ago: providing superior service to our clients, putting safety first, creating opportunities for our people, delivering exceptional work, fostering innovation, acting with integrity, and strengthening our communities.

Construction is the process of constructing a building or infrastructure. Construction differs from manufacturing in that manufacturing typically involves mass production of similar items without a designated purchaser.

Rreth
Standard Group

Pozitat e lira

POZITA LOKACIONI DEPARTMENTI DATA
ARCHITEKT PRISHTINË, US PROJEKTIM 01.10.2018
AlbanianEnglish