Me ne më të sigurtë!

Send a CV

Për të dorëzuar CV-në tuaj ju lutemi plotësoni formularin e mëposhtëm.

FUSHAT ME SHENJA* DUHET TË PLOTËSOHEN, PASTAJ JU MUND TË DËRGONI FORMULARIN

Telefononi ose plotësoni formularin tonë online dhe me pas ne do të ju kontaktojme juve.

Arkitekt

Emri

Email

Telefoni

Ndonje foto/file shtesë

Pëshkrimi

AlbanianEnglish