Me ne më të sigurtë!

KOMPLEKSI “DAFINA” – MATI 1 PRISHTINË – SHITJE

DAFINA

Qetë dhe afër.

Apartamente ne Periferi të Prishtinës. Pak minuta nga qendra e qytetit.

APARTAMENTE NË SHITJE

Blloku 4

Modelet E Banesave

Banesa 33.4m2 (28m2 netto)

Banesa 65.2m2 Brutto

Banesa 84.74m2

Banesa 89.45m2 (81m2 netto)

Banesa 98.81m2 (89m2 netto)

Banesa 108.36m2 (98m2 netto)

Kliko mbi foto për të parë Planimetrinë e plotë
AlbanianEnglish