Me ne më të sigurtë!

KOMPLEKSI “DULIA” – PEJË – SHITJE

DULIA

Qetë dhe afër.

Apartamente ne Pejë. Pak minuta nga qendra e qytetit.

Për shitje apo me qera të Lokaleve

Hapesirave Afariste ne Objektin te”Dulia”-Pejë

Lokalet gjinden në katin: përdhese, të parë dhe të dyte.

Lokalet-Hapesirat afariste gjindet buzë rrethrrotullimit të Parku I Qytetit “Karagaq”,rruga për Pejë-Deqan-Prishtine ,ku janë të ekspozuara një fluksi të madhe të njerzve dhe automjeteve .

Për një llojellojshmeri të bizniseve si: shkollë, ordinancë, fitness, zyre te ndryshme, tekstil, kurse të gjuhëve te huaja, call center, për zeje dhe veprimtari të ndryshme.
Me fasade strukturale në të trija anët, qe jep një pamje mahnitese nga qendra e qytetit dhe Karagaqi.

Siperfaqet e lokaleve ne perdhese jane: 30-80 m2/neto

Siperfaqet e lokaleve jane nga: 30-500 m2 ne kat/neto

Siperfaqeja bruto e nje kati: I pare dhe I dyte nga 700 m2

Te dy katet(I+II) S = 1400 m2

Tel: +38344500772 , +38345111106

e-mail: standard_pr@hotmail.com

AlbanianEnglish